Εταιρικά

Η Impact είναι μια Ελληνική εταιρεία ολοκληρωμένης επικοινωνίας. Αγαπημένο αντικείμενο η εκτενής δημιουργία και ανάπτυξη νέων δυναμικών brands με χαρτογραφημένο dna που επικοινωνούν αποτελεσματικά. Σχεδιάζει στρατηγικά και υλοποιεί διαφημιστικές, προωθητικές καμπάνιες Above και Below the Line με μέγιστη δημιουργικότητα και εξασφαλίζει την αύξηση των πωλήσεων και την αναγνωρισιμότητα των brands.

 

H Impact έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες μάρκες στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε αναρίθμητα projects. Διαγράφει από το έτος ίδρυσης 2000 διαρκή, σταθερή ανοδική πορεία αποδεικνύοντας ότι η δημιουργικότητα η ευελιξία και η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μπορεί να υπερνικήσει φαινόμενα οικονομικής ύφεσης όπως αυτά που βιώνουμε από το 2007 στην Ελλάδα μας.

 

Κινητήρια δύναμη της, μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων πολλών ειδικοτήτων με έμπειρο management που ενεργεί συντονισμένα για την κάλυψη μεγάλου εύρους δραστηριοτήτων.

 

Οι συνιστώσες δυνάμεις έχουν κοινό σκοπό τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα με συνέργειες σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης και με κοινό χαρακτηριστικό τη καλύτερη δυνατή διαχείριση κόστους και βελτίωση της αποτελεσματικότητας.